За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Сейнт Джордж Палас Банско е 4 * Апартхотел и отваря врати през 2012 г. Разположен е на границата с Национален парк Пирин – на около 800 метра от ски лифта в Банско. Той е с най-висока позиция от всички останали в Банско – предлага уникална гледка към три планински вериги заедно с един от най-големите плувни басейни, зони за релакс, както и множество заведения за хранене и бар.
Комплексът е с целогодишен режим на работа и е отличен избор за семейства, групи от приятели, тийм билдинг и корпоративни събития.

В стаите

Разполага с 150 Апартамента и Студия, напълно оборудвани по международен стандарт. Помещенията за настаняване в апартхотела са с възможност за самостоятелно готвене и пране. Всяко помещение за настаняване разполага с кухненски бокс, просторен кът за сядане и телевизор с плосък екран със сателитни канали. Баните са снабдени с тоалетни принадлежности. Срещу заплащане се предлагат уреди за готвене.

На територията на хотела

Ресторантът на Сейнт Джордж Палас сервира традиционни български, италиански и европейски ястия, приготвени с пресни сезонни продукти. Апартхотелът разполага и с 2 бара: спортен бар с билярдна маса и панорамен бар с изглед към планината. Зоната за релакс, която гостите могат да ползват безплатно, се състои от голям закрит басейн с панорамен стъклен покрив, хидромасажна вана, сауна, парна баня, модерен фитнес център и стаи за масаж/процедури.

Хранене

RO - без храна
BB - закуски
HB - закуски и вечери

Оценки и коментари